mandag den 23. august 2010

Imorgen...


... rejser jeg til Indonesien! Det er vi(l)d(t)underligt :)
Jeg har pakket til 9 måneder på ca. 19 kg. - hvilket vil sige 4 kg. under det tilladte. Jeg tror at jeg har alt hvad jeg behøver med (hvis ikke mere), ellers har jeg masser af tid i flyet imorgen til at komme i tanke om alt det jeg har glemt..

Selvom jeg rejser imorgen kl.18 dansk tid er jeg først fremme på torsdag kl.12 indonesisk tid (7timer+). Dvs. at jeg ser frem til en flyvetur på over 14 timer samt en overnatning på egen hånd i millionbyen Jakarta, hvor jeg hurtigt vil komme i kontakt med det indonesiske taxasystem.. hehe det bliver et eventyr :)

Når jeg ankommer til min by Semarang skal jeg på et kursus i 3 dage hvor jeg skal lære om den indonesiske kultur, have sprogundervisning, på sightseeing og møde nogle af de andre udenlandske voluntører. Derefter bliver jeg sendt ud til min værtsfamilie hvor jeg vil begynde på mit projekt på Ungaran Disabled School. Jeg vil ikke få meget tid til at vænne mig til arbejdet, da jeg allerede 3 dage efter har 2 ugers ferie i forbindelse med afslutningen af Ramadan. Jeg glæder mig rigtigt meget til at opleve hvordan Ramadan foregår helt tæt på - det kunne godt gå hen og blive ret festligt ;) Måske vil jeg tage ud at rejse lidt i min ferie? Jeg ved det ikke endnu, nu skal jeg lige have overstået den første rejse IMORGEN!

I må have det skønt allesammen!
Jeg vil prøve at lade være med at savne jer for meget :)

Ps. hvis I er nysgerrige efter at se hvad Semarang er for en by, har jeg fundet denne side I kan hygge jer med indtil jeg selv får lagt nogle billeder ind: http://semarangdailyphoto.com/

1 kommentar:

  1. Hej Signe. Her er der ogsaa Ramadan, det er fint nok om aftenen, men lidt doedt om dagen, da de fleste bliver hjemme for at sove lidt. Til gengaeld er maden mega god om aftenen. Men det finder du nok ud af alt sammen.
    Du skulle tage at proeve at faste, det er lidt specielt, men godt at proeve! Haaber du har det godt.
    /Ditte

    SvarSlet